vrijdag, oktober 28, 2005

Black & White



Na mijn sims verslaving heb ik weer een B&W verslaving opgelopen. Als je op het plaatje klikt hierboven ga je naar een nieuwe fansite van B&W. Het leuke aan dit spel is dat je zelf uitmaakt hoe je het spel speelt. Ja duh dat doe ik toch altijd? Ja maar nu kun je kiezen tussen goed en kwaad! Of je bent heel erg aardig voor je mensen of niet, het is helemaal aan jou!

Het begon allemaal met B&W 1, dit is ongeveer het zelfde als B&W 2 maar B&W 2 is gewoon veel leuker. Op de fansite kun je lezen waar de spellen over gaan en of je pc het wel aankan ;)

Ook is er een nederlandstalig forum voor B&W fans, dus neem eens een kijkje zou ik zeggen

zondag, oktober 09, 2005

Het gaat snel in de sims wereld



Ja het gaat snel in de sims wereld, in het vorige bericht gaf ik aan dat The Hub eindelijk open is, ze zijn nu nog steeds open ;), ga ik het dit bericht hebben over een nieuw project waar ik aan mee werk. Bij The Hub ben ik (helaas) weg, maar hoe of wat tja dat weten wij en daar ga ik jullie niet meer lastig vallen ;).

Ok wat doe ik nu allemaal, sinds vandaag is eindelijk spsimsdepot geopend. Nu hoor ik je denken, die was toch al open? Ja dat klopt maar de site is helemaal vernieuwd! Nu kun je behalve sims van verschillende fora (simparool, the hub en spsimsdepot) ook vloeren en bijpassende muren downloaden! Heel erg handig voor sims spelers die graag alles passend willen hebben, zoals ik dus. Ook kun je er nogsteeds de sims downloaden, misschien dat er in de toekomst wel meer sims van andere fora te downloaden zijn wie weet alles is mogelijk. Momenteel is DeKDeS erg druk bezig met het maken van vloeren en muren, maar uiteindelijk zullen er ook recolors op de site komen, wanneer is nog de vraag, maar ze komen er zeker!

Op het spsimsdepot forum kun je zien wanneer er nieuwe creaties door DeKDeS zijn gemaakt. Ook kun je hier vinden als er nieuwe e-cards zijn. Ha ja die hebben wij ook, en ik ben er verantwoordelijk voor (kweet eigenlijk niet of dat nou zo slim is om te zeggen lol). Wel leuk eigen e-cards maken en versturen, heb er een nieuwe verslaving bij :D.

Maar goed we zijn nu dus net open en het gaat al goed er wordt al veel gedownload, dus ben je een sims speler die opzoek is naar leuke muren en vloeren kom dan naar spsimsdepot